O NAMA

Poliklinika Bates - O nama


Pogledajte našu fotogaleriju

        

Pročitajte našu politiku kvalitete

Poliklinika Dr. Bates je privatna zdravstvena ustanova, koju su 1994. godine utemeljili mr.sc. Miroslav Bates, dr.med, internist kardiolog i njegova supruga dipl.oec. Jasna Bates.

Poliklinika je osnovana s namjerom da se na jednome mjestu ujedine stručno znanje i iskustvo te da se uz najsuvremeniju opremu našim pacijentima pruži najbolja zdravstvena usluga.

Osnovna načela Poliklinike su:

Poliklinika Dr. Bates primila je brojne potvrde i priznanja o kvaliteti pružanja medicinskih usluga od svojih pacijenata, ali i struke, od kojih ponosno ističe potvrdu zaprimljenu od renomirane kuće Lloyd's Register Quality Assurance Ltd (LRQA).POVIJEST


Preteča Poliklinike bila je Internistička ordinacija dr. Bates koja je počela s radom 1992. godine na adresi Trpinjska broj 2, Zagreb.

1994. godine internističkoj ordinaciji se priključuju ginekološka i neurološka ordinacija te tako nastaje Poliklinika Dr. Bates – jedna od prvih poliklinika u Hrvatskoj.

1997. godine Poliklinika širi svoju djelatnost i na urologiju te konzilijarnu oftalmološku i psihijatrijsku djelatnost te se seli u novi, veći i ljepši poslovni prostor na adresu Svetice broj 15, Zagreb, gdje se nalazi i danas. 2008. godine Poliklinika prima potvrdu o kvaliteti pružanja medicinskih usluga od renomirane kuće Lloyd's Register Quality Assurance Ltd (LRQA)

Poliklinika Dr. Bates trenutno stalno zapošljava deset djelatnika.
MEDICINSKA OPREMA


Poliklinika je opremljena najmodernijom medicinskom opremom koja omogućava pouzdanu dijagnozu i otkrivanje bolesti u najranijoj fazi:
PRETHODNE WEB STRANICE


Naše web stranice - 2012.
Naše web stranice - 2004.Poliklinika Bates

Adresa: Svetice 15, 10000 Zagreb
Telefon: +385 (0)1 2338 000
E-mail: info@poliklinika-bates.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak-petak: 7:00 - 21:30
Subota: 8:00 - 14:00

O nama

Poliklinika dr. Bates je privatna zdravstvena ustanova specijalizirana za pružanje kompletne zdravstvene usluge.